Sint Urbanuskerk in Duivendrecht

Een parochie in beweging, gelegen aan de rand van Amsterdam Zuidoost. Hier-
mee wordt tevens de grote verscheiden-
heid aan parochianen verklaard. Afkomstig uit o.a. Nederland, Suriname, Curacao, Aruba, Colombia, Ghana, Po-
len, Armenië, de Filippijnen en Indonesië,
is dit een kerk voor en van ons allen.

De pastorie wordt bewoond door een missionaire leefgemeenschap van de paters SVD. Zij zijn afkomstig uit Indonesië, India en de Filippijnen. Zij verzorgen de dagelijkse Heilige Missen (zie Agenda)

Let op!

Verandering van tijden op zondag

Rozenkransgebed, 9.30 uur (i.p.v. 10.00 uur)
Hoogmis met kinderwoorddienst, 10.00 uur (i.p.v. 10.30 uur)

Vermoeide reiziger,

Welkom in deze kerk. Hier is een stoel voor wie moe is, hoop voor wie verdwaald is, liefde voor wie vol wrok is en geloof voor jou die twijfelt. Hier mag je je thuis voelen en uitrusten en wordt ook even stil van binnen. Adem de geest in dit huis en kom tot rust. Sluit je ogen en denk aan je verleden, maar vooral ook aan je toekomst, misschien wel een nieuw begin. Heb je hulp nodig, probeer dan te bidden. Als dat niet lukt door ongeloof of pijn, ga dan naar huis met de groet, Shalom en alle goeds, misschien komt u nog eens terug.